Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sondaj CNN: Hillary Clinton considerata castigatoare in cea de-a treia dezbatere

Postat la: 20.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hillary Clinton a castigat a treia dezbatere cu Donald Trump, arata un sondaj CNN, 52% dintre americani considerand ca aceasta a avut un discurs mai bun decat contracandidatul sau.

Candidata democratilor a iesit castigatoare in toate cele trei dezbateri cu Donald Trump, mai arata CNN. Dupa prima dezbatere, 62% dintre americani o considerau castigatoare pe Clinton in timp ce doar 27% dintre acestia considerau ca Trump ar fi castigat. In cazul celei de-a doua dezbateri, Clinton a fost considerata castigatoare de 57% dintre americani iar Trump de 34% dintre acestia.

50% dintre cei intervievati au considerat ca Clinton se situeaza mult mai aproape de propria lor pozitie in ceea ce priveste cele mai importante probleme ale SUA in timp ce 47% dintre acestia credeau acest lucru despre Trump. 61% dintre americani considera ca Clinton are o mai buna intelegere a problemelor SUA, in timp ce doar 31% dintre acestia cred acest lucru despre Trump. 59% considera ca Clinton este buna pentru functia de presedinte in timp ce doar 35% cred acest lucru despre Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE