Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudor Pendiuc, un nou dosar la DNA

Postat la: 07.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După Dosarul Autobuzelor şi după Dosarul Fântânii Muzicale, numele fostului primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc apare într-un nou dosar la DNA. De această dată, în dosarul instrumentat de către procurorii anticorupţie, sunt suspiciuni că Pendiuc ar fi cerut bani pe concedii medicale pentru o boală fictivă.

Deocamdată, în acest al treilea dosar se fac cercetări in rem, nicio persoană nefiind pusă până acum sub acuzare. Biroul de Presă al DNA a confirmat oficial că instrumentează un dosar legat de faptul că Tudor Pendiuc ar fi cerut bani pe concedii medicale pentru o boală fictivă: „Dosarul se află în lucru pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Structura Centrală.

În acest moment, nu vă putem pune la dispoziţie alte informaţii referitoare la stadiul anchetei". Concediile medicale ar fi fost solicitate după ce fostul primar a terminat cele 9 luni de arest preventiv în care s-a aflat în Dosarul Autobuzelor. Tudor Pendiuc a fost eliberat din arestul preventiv pe 14 august 2015. Cel care i-a întocmit concediile medicale lui Tudor Pendiuc este doctorul Dan Buzescu. Concediile au fost eliberate pe când doctorul Buzescu avea cabinetul la Clinica Motoc a doctoriţei Mioara Motoc, bună prietenă cu Tudor Pendiuc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE