Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ziuanews a aflat logo-ul Bucurestiului de pe locul 2. Comentatorii de pe Facebook apreciaza ca acesta ar fi trebuit sa fie castigator de la inceput

Postat la: 04.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandalul "Logo Bucuresti" s-a finalizat cu faptul ca Primaria Capitalei a decis sa descalifice lucrarea initiala (cea câstogatoare) pe motiv de plagiat. Logo-ul semana izbitor cu stema de pe steagul orasului New Taipei.

Dupa descalificare, urmeaza ca juriul sa acorde premiul celui care s-a calificat pe locul al doilea. La aceasta ora, insa, se cauta ca nu cumva si acest logo sa nu semene cu vreun altul, ca sa se iste un nou scandal. Drept pentru care se verifica si locul al doilea, dar si al treilea in clasamentul juriului.

Ziuanews a reusit sa afle logolul propus intr-una din aceste situatii descrise mai sus, fiind foarte probabil ca sa fie desemnat castigator, datorita ingeniozitatii, elementelor structurale, dar si motivelor nationale românesti cuprinse in acest logo. Deja o mare parte din comentatorii de pe Facebook, cei care au si declansat scandalul plagiatului la logo-ul precedent, au apreciat acest nou logo ca fiind original si cel care ar fi trebuit de prima data sa castige concursul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE