Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se-mpute treaba! China cere SUA să prezinte public detaliile privind laboratoarele biologice militare deținute în Ucraina

Postat la: 08.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

China cere Statelor Unite ale Americii să prezinte public informații cu privire la laboratoarele biologice militare deținute în Ucraina și în alte zone, care au fost finanțate de Washington, a declarat astăzi Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe.

Potrivit acestuia, SUA trebuie să prezinte în mod special informațiile legate de „virusurile" care se găseau în bio-laboratoarele din Ucrainena și „natura cercetărilor asupra acestora".

„Sub pretextul cooperării pentru reducerea riscurilor de securitate biologică și protejarea sănătății globale, SUA controlează 336 de laboratoare în 30 de țări", a arătat Zhao Lijian.

În cadrul declarației, oficialul a solicitat părților implicate garantarea siguranței celor 26 de bio-laboratoare din Ucraina.

Declarațiile acestuia vin după ce, săptămâna trecută, Ministerul rus al Apărării a prezentat dovezi potrivit cărora autoritățile de la Kiev au distrus toate urmele unui „program biologic militar implementat în Ucraina, finanțat de Departamentul de Apărare al Statelor Unite".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE