Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Polițist împușcat mortal, în San Diego

Postat la: 30.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorităţile americane au anunţat vineri că un poliţist a fost împuşcat mortal la o intersecţie din orașul San Diego (SUA). Colegul său a fost și el împușcat, însă este în stare stabilă, la spital.

Cei doi poliţişti făceau parte dintr-o echipă specială pentru combaterea crimei organizate, scrie BBC. Autovehiculul celor doi poliţişti a oprit la un semnafor, atunci când un atacator înarmat rămas neidentificat a deschis focul.

Potrivit informaţiilor, Jonathan DeGuzman poliţistul ucis la o intersecţie din San Diego era căsătorit şi avea un copil minor. Wade Irwin, colegul său, este internat în spital, în stare stabilă, iar medicii spun că se va recupera. Un suspect rănit a fost descoperit vineri dimineaţă într-un şanţ şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Violenţa împotriva femeilor şi bărbaţilor care poartă uniformă este îndreptată împotriva tuturor. Le cer toţi locuitorilor şi oamenilor din această naţiune să fie solidari cu poliţiştii care ne apără comunităţile. Noi aveam nevoie de ei, aşa cum şi ei au nevoie de noi", a declarat primarul San Diego, Kevin Faulconer.

BBC adaugă faptul că Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA, a cărui campanie include promisiunea de a face "America sigură din nou", a postat pe Twitter un mesaj spumând: "Lucruril se înrăutățesc. Oamenii vor lege și ordine".

Incidentul armata are loc la aproape o lună de la atacul asupra poliţiştilor din Dallas, în care cinci ofiţeri au fost împuşcaţi mortal de un lunetist rezervist al armatei SUA. Atunci, atacul armat a avut loc în cadrul unui protest al mişcării Black Lives Matter, generat de brutalitatea forţelor de ordine faţă de minoritatea afroamericană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE