Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Strategul lui Trump: "Întunericul e bun. Dick Cheney, Darth Vader, Satana! Asta e puterea"

Postat la: 19.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steve Bannon, naţionalistul ales strateg şef la Casă Albă de Donald Trump, spune că nu regretă nimic din afirmaţiile şi deciziile sale controversate şi anunţă o revoluţie în Partidul Republican.

"Întunericul este bun. Dick Cheney. Darth Vader. Satana. Asta înseamnă putere. Ne ajută când ei o iau razna. Când sunt orbi şi nu văd cine suntem şi ce facem", a declarat Steve Bannon referindu-se la contestatari, într-un interviu publicat vineri, primul după alegerile prezidenţiale din SUA. Site-ul Breibart News, cu care Bannon a fost asociat încă de la lansare, în 2007, şi până în august, l-a susţinut cu vehemenţă pe Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale, fiind cunoscut pentru poziţiile naţionaliste, pentru promovarea unor teorii ale conspiraţiei, dar şi criticat ca fiind un site rasist, sexist şi antisemit.

Decizia lui Donald Trump de a-l alege pe Bannon că strateg şef a stârnit vii reacţii, viitorul preşedinte fiind somat să renunţe la el. Steve Bannon neagă că ar fi un "naţionalist alb", aşa cum a fost catalogat. Bannon a declarat în interviul citat că, dacă viitoarea administraţie Trump va câştiga de partea sa 60% dintre votanţii albi şi 40% dintre cei hispanici şi de culoare, atunci va guverna "50 de ani".

"Asta le-a scăpat democraţilor. Ei le vorbesc acestor oameni care au companii de 9 miliarde şi care angajează 9 oameni. Asta nu e realitate. Ei şi-au pierdut perspectiva asupra lumii", a mai declarat Bannon. Strategul şef al lui Donald Trump mai spune că vrea să reformeze Partidul Republican. "Vom crea o mişcare politică cu totul nouă", a mai spus el. "Va fi la fel de spectaculos că în 1930, o revoluţie mai mare decât cea făcută de Ronald Reagan - conservatori, plus populişti, într-o mişcare economic-naţionalistă", a explicat Bannon. În plus, acesta s-a arătat convins de succesul pe care îl va avea Donald Trump, bazat pe felul în care li se adresează oamenilor, lucru care i-a adus şi victoria în alegeri. "Avem probabil cel mai mare orator după William Jennings Bryan, cuplat la mesaje populiste pe teme economice", a mai punctat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE