Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amanunte noi în cazul morții profesoarei de sport găsită pe Transfăgărăşan

Postat la: 19.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au decis reținerea principalului suspect în cazul profesoarei de sport care a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan, și anume a nepotului acesteia.

Mai multe indicii au apărut cu privire la incriminarea nepotului, mai ales că acesta ar fi ameninţat-o de mai multe ori că o va ucide. "Raportat la probele administrate, s-a apreciat că sunt indicii temeinice care duc la bănuiala rezonabilă că fapta a fost săvârşită de B.M.E., nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanţa procurorului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu din data 19 mai, s-a dispus reţinerea suspectului B.M.E. , pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 19.05.2016", se arată în comunicatul procurorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE