Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambasadorul SUA, despre absenţa lui Ponta la inaugurarea scutului de la Deveselu

Postat la: 14.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a vorbit pe marginea scandalului creat de invitații la ceremonia de inaugurare a scutului antirachetă de la Deveselu, scandal care i-a avut în prim-plan pe fostul premier Victor Ponta și pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Ne-am consultat cu ambasada şi cu Ministerul Apărării (cu privire la lista de invitați - n.r.). Am avut un număr limitat de persoane care au putut fi invitate. Ar fi fost ideal să fi putut invita pe toată lumea care a avut o contribuţie la ceea ce s-a făcut la Deveselu", a comentat Klemm, după ce fostul prim-ministru Victor Ponta a avut o reacție destul de acidă din cauza faptului că nu a fost invitat la ceremonie.

"Guvernul şi Ambasada SUA desconsideră flagrant poziţia Senatului, în ordinea constituţională a României, cât şi rolul Parlamentului în elaborarea şi legiferarea politicii externe şi de apărare. Nu am vorbit cu preşedintele Senatului. Am văzut declaraţia pe care a făcut-o ieri. A fost invitat şi îmi pare rău că a ales să nu vină", a comentat ambasadorul SUA decizia lui Tăriceanu de a nu participa la ceremonia de inaugurare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE