Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANAF a închis clubul de fițe al lui Botezatu din Mamaia

Postat la: 03.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au descins in perioada sarbatorilor pascale în mai multe cluburi de pe malul mării, controlând „la sânge" activitatea acestora.

In urma controalelor ANAF, cluburile Ego şi Le Gaga - despre care se spune ca este controlat de catre Catalin Botezatu, şi-au tras obloanele, deşi aveau programate concerte şi adevărate show-uri pentru turişti. Inspectorii ANAF au întreprins mai multe controale nocturne, sesizând mai multe nereguli privind utilizarea caselor de marcat electronice fiscale.

Pe pagina de facebook a clubului Le Gaga a fost postat următorul mesaj, pe data de 1 mai: „A fost un week-end fantastic, vă mulţumim pentru toată distracţia de care am avut parte. Clubul va fi închis în această seară, dar ne vom reîntâlni curând, cu petreceri incredibile programate în această vara". De asemenea, reprezentanţii Ego şi-au cerut scuze clienţilor pentru închiderea clubului: „Dragi prieteni, în această seară va fi anulat evenimentul programat şi clubul va fi închis. Ne cerem scuze pentru inconvenienţa creată şi sperăm să ne revedem curând".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE