Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Angela Gheorghiu:"Este un comportament de o josnicie fără seamăn". Candidatul PNL la primăria Focșani, Ion Ștefan, a comis-o grav

Postat la: 30.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflat în plină campanie electorală și văzând că este cu 15 procente sub principalul său adversar, candidatul PNL la primăria Focșani, alintat și cu apelativul prințul de polimeri a făcut o declarație pe care el si staff-ul său o credeau aducatoare de foarte multe voturi.

Dar n-a făcut altceva decât s-o înfurie și s-o dezguste profund pe diva operei mondiale Angela Gheorghiu. Astfel Ion Ștefan la sfatul unui anume Mihai Atanasiu - cunoscut ca lingău al PSD și a lui Oprișan infiltrat în stafful PNL - declara zilele trecute că: "Am luat decizia fermă, în sinea mea, de a iniţia şi edifica la Focşani Festivalul Internaţional «Angela Gheorghiu». Marea noastră doamnă a fost şi este iubită dintotdeauna, aici, în toată Vrancea. Şi dacă autorităţile române centrale şi diriguitorii culturii au avut lipsa de inspiraţie sau poate chiar neobrăzarea să nu îi facă invitaţia să cânte pe vreuna din marile scene ale României, atunci îi vom ridica noi aici, în oraşul Unirii, un adevărat templu al iubirii de artă şi de artişti, o adevărată catedrală a spiritului!"

Aflând de această declarație apărută în Cotidianul.ro, diva operei mondiale a reacționat printr-o scrisoare adresată directorului Cornel Nistorescu.
"Dragă Cornel Nistorescu,
Te rog să dai o dezminţire privitioare la afirmaţia acelui om din Vrancea care îşi face campanie electorală utilizând numele meu. Nu admit o astfel de obrăznicie şi îi rog pe toţi oamenii din Vrancea şi din România să fie atenţi când votează un individ care se foloseşte de personalitatea şi de numele meu. Într-o campanie electorală este un comportament de o josnicie fără seamăn. Se înţelege că nu am auzit niciodată de un asemenea individ. Nu în acest mod vor înţelege cine este Angela Gheorghiu! Feriţi-vă aşadar, dragi români, de astfel de indivizi! Este ca şi cum oricine îl adoră şi preţuieşte pe Constantin Brâncuşi ar putea să se laude că aduce lucrările sale în faţa primăriei, spre deliciul comunităţii.
Să îi fie ruşine!
Îţi mulţumesc,
Angela Gheorghiu"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE