Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Azi, Sedinta CSAT in care se discuta starea Sanatatii din România

Postat la: 27.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Şedinţa CSAT în care se discută mandatul României la summitul NATO de la Varşovia, activitatea SRI, situaţia din sănătate şi infecţiile intraspitaliceşti a început, vineri, la Palatul Cotroceni.

La şedinţă participă premierul Dacian Cioloş, şefii serviciilor secrete, ministrul apărării, ministrul de externe, ministrul justiţiei, ministrul economiei, ministrul finanţelor şi şeful Statului Major, membri ai CSAT.

Preşedintele Klaus Iohannis a inclus pe agenda şedinţei de vineri situaţia din sănătate şi infecţiile intraspitaliceşti, ca urmare a scandalului Hexi Pharma. Discuţiile pe această temă au loc în condiţiile în care, în răspunsul trimis Comisiei parlamentare de control a activităţii SRI, la solicitarea membrilor acestui for, Serviciul Român de Informaţii a precizat că dosarul Hexi Pharma nu a fost calificat drept "caz de securitate naţională".

Pe de altă parte, SRI precizase, anterior, că a transmis autorităţilor mai multe informări privind situaţia din sănătate, în special infecţiile intraspitaliceşti, în perioada 2011-2016, dintre care 115 către preşedintele României, premieri şi preşedinţii celor două Camere al Parlamentului. Doar patru note din acea perioadă vizau cazul Hexi Pharma, şi ele au fost transmise ministrului sănătăţii, preşedinţilor de CJ şi prefecţilor din Cluj şi Vâlcea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE