Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Borc și Nedea isi bat joc de turismul balnear

Postat la: 23.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact in perioada 19-21 mai 2016, la Palatul Parlamentului din București a avut loc cel de al 41-lea Congres Mondial al Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie, organizat împreună cu Asociația de Balneologie din România și în conjuncție cu Congresul Societății Române de Medicină Fizică, Recuperare și Balneoclimatologie.

La acest eveniment desfasurat sub deviza "Balneologia veșnic tânără - calea de urmat" au fost prezenti peste 300 de participanti romani si 50 de specialisti in balneo-climatologie, recunoscuti la nivel mondial din peste 20 de țări din Europa, Asia și Africa. In paralel cu acest congres s-a desfasurat si Congresul Societatii Romane de Medicina Fizica, de Recuperare si Balneoclimatologie. Insa, surprinzator, de la acest eveniment important care viza turismul balnear din Romania au lipsit atat ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, dar mai ales presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT)- Anca Nedea Pavel.

Motivul pentru care ministrul Costin Borc nu a participat la acest congres sunt inca necunoscute. Dar, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, sefa ANT a lipsit de la Palatul Parlamentului pentru ca a fost in acele zile la o conferinta destinata specialistilor privind brandul turistic de tara la Dubrovnik- Croatia. Cu ocazia acestei conferinte, Anca Nedea-Pavel s-a laudat ca va fi semnat si un protocol de colaborare între Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) din România și Google România, protocol ce are ca scop stabilirea cadrului de colaborare cu privire la îmbunătățirea imaginii României și a notorietății în calitate de destinație turistică prin promovarea brandului turistic național.

Oare, acest protocol nu se putea semna in Romania si era nevoie sa se faca in Croatia? Practic, prin absenta lor de la Congresul Mondial al Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie de la Palatul Parlamentului, ministrul Costin Borc si sefa ANT- Anca Nedea-Pavel, au intors spatele turismului balnear romanesc, demonstrand ca nu ii intereseaza acest domeniu turistic si medical cu un potential urias.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE