Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Campanie cu bate si pumni pentru Primaria Snagov. Batausii lui Marian Oancea iau la omor localnicii care nu-l sustin

Postat la: 13.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joi seara, Snagovul a fost un camp deschis pentru lupte si razbunari interne. Batausii actualului primar, Marian Oancea, iau la pumni, picioare si bate localnicii care nu sunt de partea lui si care nu-l voteaza. In urma scandalului, mai multi snagoveni au fost batuti, intre care unul foarte grav, care a ajuns in spital cu leziuni care i-au pus viata in pericol.

Este vorba despre George Stoica, un localnic ce a facut greseala de a se arata un sustinator al lui Grigore Gheorghe, contra-candidat la Primaria Snagov, impotriva lui Marian Oancea. Pentru ca a declarat ca nu-l sustine pe primarul in functie a fost batut crunt de sutinatorii PSD ai acestuia, Marian Oancea. Pe fisa medicala, care a intrat in posesia reporterilor Ziuanews, scrie "fractura cu piramida nazala".

"Iata cum inteleg PSD si Marian Oancea sa lupte pentru scaunul de primar al Comunei Snagov. Este foarte grav, lucrurile degenereaza si pot lua o turnura foarte urata. Am fost batut cu bestialitate, am fost bagat in spital dupa ce am fost desfigurat, iar asta pentru ca m-am aratat a fi sustinatorul contracandidatului lui Oancea", ne-a declarat George Stoica, localnicul molestat. "Pun la dispozitia redactiei Ziuanews actele medicale si am facut sesizare la politie si parchet", a mai adaugat acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE