Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Candidat PNL la Primăria Focșani - Ion Ștefan: "Fac o linie de metrou în Focșani"

Postat la: 19.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflați în studioul TVR 2 într-o dezbatere electorală, trei dintre aspiranții la fotoliul de edil al municipiului Focșani au făcut declarații care mai de care mai "interesante". Astfel candidatul PNL Ion Ștefan s-a năpustit ca un taur fioros asupra celorlalți doi colegi de studio, Romeo Vulpe (ALDE) și Cristi Misăilă (PSD) pretinzând că numai el prin firma sa a adus beneficii orașului de pe Milcov.

'"Să știți că eu sunt cel mai bun pentru că am fost analizat de organizația Prais oater și focșănenii m-au luat pe sus și m-au vrut candidat la primărie că eu sunt patronul de la Balcanic Prod!" Ulterior văzând că moderatorul l-a pus la punct cu pronunțarea numelor de firmă în emisiuni electorale, candidatul PNL a adăugat că oricum el "va aduce o revoluție administrativă în Focșani pe piloni de complezență!"

Dar mai ales că va face 5000 de noi locuri de muncă împreună cu un japonez. Și mai ales că se va ocupa special pentru construcția unei linii de metrou între Focșani centru și cartierul Mândrești, distanța fiind de 6 km. De menționat că 6 din candidații de la CL Focșani de pe lista PNL s-au declarat la rubrica "Ocupație" - "fără ocupație". Iar doi dintre ei sunt condamnați penal, unul - Ionuț Filimon - chiar pentru furt de telefoane mobile la 2,6 ani de închisoare în 2004.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE