Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce se intampla cu Mafia Culturii? Vlad Alexandrescu nu mai demisioneaza

Postat la: 03.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a decis pana la urma ca nu va demisiona, acesta asteptand sa fie revocat de premier. Dacian Ciolos a anuntat ca astazi ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis revocarea din functie si nominalizarea pentru persoana care il va inlocui pe Alexandrescu la Ministerul Culturii.

"Asteptam propunerea de nume pentru un nou nume de ministru al Culturii. Eu cred ca am facut tot ce puteam sa fac mai bine la Ministerul Culturii. Sunt foarte constient ca am demarat o primavara culturala in Romania. O innoire a institutiilor de Cultura. In acest moment in care cred ca reforma este periclitata as dori sa raman mai departe la Ministerul Culturii ca o garantie ca aceasta reforma va continua", a spus Vlad Alexandrescu. Acesta a acuzat si existenta unei mafii in Cultura, care se suprapune peste interesele statului, o mafie care ar fi intervenit si in scandalul de la Opera Româna, de unde i s-a tras si episodul cu demisia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE