Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cioloș continuă batjocura la CFR Marfă: Director general cu 3.000 de euro/lună dar pe care ii va lua și doi ani după privatizarea companiei

Postat la: 06.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca prin numirea lui Mihut Constantin Craciun, fara respectarea prevedertilor legale in vigoare, in special a OUG 109/2011, in fruntea companiei CFR Marfa, premierul Dacian Ciolos si ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu, si-au dat mana ca sa duca cat mai repede aceasta societate catre faliment.

Apogeul batjocurei si a incompetentei a fost atins catre sfarsitul lunii aprilie 2016, cand Mihut Constantin Craciun, consilierul pe probleme economice si transporturi al premierului Ciolos, care isi facuse ucenicia la fabrica de ciocolata Kandia Dulce si in trecut a mai lucrat pentru Redd Bull Romania, a fost impus printr-un aranjament golanesc ca director general la CFR Marfa cu o remuneratie incredibila.. Artizanul impunerii lui Mihut Constantin Craciun a fost Dan Jianu, presedintele Consiliului de Administratie de la CFR Marfa, un personaj controversat, fost militian, trecut si prin zona penitenciarelor, care, timp de doi ani de zile, s-a tinut numai de aranjamente si ingineri, si nici prin cap n-a avut habar de rederesarea companiei.

Post de director cu dedicație pentru omul lui Burci

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Ieri, la orele pranzului, la sediul central al CFR Marfa a avut loc o intalnire care parea desprinsa dintr-un film cu gagsteri. Dar Jianu, Mihut Constantin Craciun si controversatul fost director al CFR Marfa si CFR Calatori si consilier al fostului ministru Ioan Rus George Buruiana, omul garantat si sustinut si de catre Cristian Burci, au decis sa mai infiinteze un post de director adjunct la CFR Marfa. Insa, surpriza.Postul este pentru George Buruiana, ca deh nu poate sta departe de calea ferata a statului. Si ca sa nu se observe prea repede acest aranjament, site-ul companiei unde ar trebui sa fie mentionatii directorii din subordinea lui Mihut Constantin Craciun este ...constructie.

Condiții de nabab pentru Mihuț Constantin Crăciun

Ceea ce se stie mai putin este faptul ca printr-un aranjament cu Dan Jianu, noul director al CFR Marfa impus de Ciolos si Costescu, si-a fixat o remuneratie lunara neta de 9.500 de lei, adica in jur de 2.100 de euro. Insa, in contractul de manager al CFR Marfa, Mihut Constantin Craciun a stipulat ca va beneficia, la fiecare trei luni de zile, de un bonus de 14.000 lei, reprezentand circa 3.100 de euro, plus alte componente financiare stimulative.Practic, lunar Mihut Constantin Craciun incaseaza direct peste 3.000 de euro. Insa, Mihut Constantin Craciun, si-a mai trecut in contract ca timp de doi ani de zile dupa ce CFR Marfa se privatizeaza, el va fi mentinut in companie cu aceeasi remuneratie mai sus mentionata. Asta da viata dulce si fara adrenalina la CFR Marfa pentru Mihut Constantin Craciun, omul lui Ciolos venit de la o fabrica de bomboane si energizante!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE