Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Ministerului Transporturilor refuză să comunice numărul autoturismele deţinute de RAR și ISCTR

Postat la: 17.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a solicitat in urma cu o luna si ceva conducerii Ministerului Transporturilor, in special ministrul tehnocrat garantat de PDL, Dan Marian Costescu, sa comunice care este „numărul total al autoturismelor deținute de Ministerul Transporturilor și de cele 51 de unități din domeniul aerian, feroviar, naval, rutier și medical aflate în subordinea/autoritatea Ministerului Transporturilor pentru deplasarea personalul în interes de serviciu și ce marcă este fiecare autoturism".

Dar, in stilul caracteristic, ministrul Dan Costescu a pasat responsabilitatea raspunsului catre entitatile aflate in subordine. Insa, conducerea doua unitati care detin parcuri auto foarte mari si de invidiat, Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) si Regia Autonoma "Registrul Auto Roman" - RAR, au refuzat sa faca publice numarul si tipul autoturismelor detinute, precum si numarul si marca celor utilizate în interes de serviciu de personalul Ministerului Transporturilor. Practic, prin refuzul de a face public informatiile solicitate de ZIUAnews, ministrul Dan Costescu si conducerea ISCTR si RAR demonstreaza inca o data Legea nr.544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, nu se aplica pentru ca se considera mai presus de lege.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE