Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a fost umilit in inchisoare Maricel Pacuraru, unul din patronii Realitatea TV

Postat la: 20.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul din patronii Realitatea TV, Maricel Pacuraru, a fost umilit si chinuit la Poarta Alba, unde este incarcerat, spun surse din interiorul penitenciarului. Omul de afaceri a avut o problema la picior, dar a fost tratat cu indiferenta de angajatii de acolo, ajungand la un pas de moarte.

Detinutul s-a rugat o saptamana de gardieni sa il duca la spital, insa acestia au refuzat vehement. Cand a ajuns, in sfarsit, la Spitalul Judetean Constanta, medicii l-au bagat direct in sala de operatii, sustine Realitatea TV.

In urma cu o saptamana, Maricel Pacuraru a inceput sa aiba dureri ingrozitoare la unul dintre picioare, asa ca le-a cerut gardienilor sa fie vazut de un medic. Detinutul s-a lovit, in schimb, de un refuz categoric. Dupa zile intregi de rugaminti, a fost in cele din urma dus la Spitalul Penitenciarului Poarta Alba, a povestit avocata Maria Vasi la Realitatea TV.

Pentru ca se simtea din ce in ce mai rau iar piciorul deja se invinetise, a cerut sa fie dus la urgente, insa un ofiter s-a opus, fara motiv. Dupa ce s-a umilit in fata celor de la penitenciar, a primit, in cele din urma, acordul de a merge la spital. Patronul Realitatea TV era la un pas de moarte in momentul in care a ajuns la spital. Medicii de acolo s-au ingrozit de ce au vazut.

In timpul interventiei, gardienii l-au pazit pe detinut in blocul operator, desi erau imbracati in uniforme, fara sa poarte halate. Astfel de regulamente aberante tin si de lipsa de umanintate si ratiune, spune avocata Maria Vasi. Familia detinutului nici macar nu a fost anuntata de starea in care se afla acesta. Rudele au aflat ce se intampla de la o persoana care l-a vazut intamplator la spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE