Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum arată lucrările la Pasajul Piaţa Sudului cu 46 de zile înainte de al doilea termen de finalizare

Postat la: 16.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urmă cu ceva vreme, reprezentanţii PMB declarau pentru MEDIAFAX că lucrările la Pasajul Piaţa Sudului trebuie să fie finalizate până la finalul lunii iunie pentru a nu se pierde toată finanţarea europeană

"Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 30 iunie. Dacă nu terminăm până atunci pierdem toată finanţarea europeană", declarau la finalul lunii februarie, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Primăriei Generale. În acel moment lucrările erau finalizate într-o proporţie de 40%, iar videoclipul trimis de Dan Grigorescu pe adresa redacţiei MEDIAFAX arată că lucrurile nu s-au mişcat prea mult de atunci.

"Sunt optimist, lucrările pot să se termine până pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o să îmi mut şi biroul aici, o oră pe zi voi fi pe şantier, astfel încât să nu se ivească blocaje şi lucrurile să meargă de la sine. De mâine mi se va aduce containerul şi voi avea aici un loc în care o să vin şi o să supraveghez lucrările. (Stadiul lucrărilor este - n.r.) undeva la 53%", declara primarul interimar, Răzvan Sava, la finalul lunii martie.

Pasajul Piaţa Sudului va avea o lungime de 356 de metri şi va fi construit pe direcţia Calea Văcăreşti - Strada Niţu Vasile, în apropierea unei alte lucrări de infrastructură: Pasajul suprateran Mihai Bravu. Pasajul de la Piaţa Sudului va avea două benzi pe sens. Lungimea rampei de intrare în pasaj dinspre Calea Văcăreşti va avea 111 metri, iar rampa de ieşire spre Niţu Vasile - 160 de metri.

Întreaga lucrare de infrastructură presupune, de asemenea, realizarea a patru pasaje pietonale în intersecţie, pe direcţia Strada Niţu Vasile - Calea Văcăreşti, de o parte şi de alta a pasajului rutier, dar şi către staţiile de tramvai. Totodată, din lucrarea de infrastructură face parte şi realizarea unei legături pietonale printr-un pasaj subteran între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiei de tramvai aflate pe Şoseaua Olteniţei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE