Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Danut Căpățână, managerul Spitalului Judetean Constanta propus pentru arestare

Postat la: 19.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Managerul Spitalului Judetean Constanta, Danut Căpățână care a fost retinut aseară si trimis in spatele gratiilor pentru 24 de ore, va fi adus astăzi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Potrivit știrileprotv.ro, doctorul Căpățână va ajunge in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Procurorii anticoruptie l-au prins pe șeful celui mai mare spital din Dobrogea, la Bucuresti în timp ce lua mită și l-au dus la audieri. Protagonistul unor scandaluri legate de curatenia spitalului, directorul a fost acuzat de pacienti ca institutia pe care o conduce arata ca un lagar cu sobolani si gandaci. Procurorii au primit un pont cu privire la presupusele afaceri ilegale ale directorului Capatana, asa ca l-au prins in timp ce ar fi primit 10.000 de euro. Flagrantul s-a facut chiar in Capitala. Dupa ce a fost retinut a fost adus la DNA pentru interogatorii.

De altfel, la spital, directorul care a fost lasat sa conduca institutia in lipsa lui Capatana stia ca acesta s-ar afla la Bucuresti. Danut Capatana este directorul spitalului judetean Constanta din august 2009. Sub mandatul lui, pacientii s-au revoltat in nenumarate randuri fata de conditiile inumane in care erau tinuti. In martie 2014, a fost un scandal legat de gandacii care misunau prin saloane si care au fost filmati de rudele pacinetilor. Directorul spitalului a dat explicatii la DNA in legatura cu banii pe care i-ar fi primit drept mita. Ce contract avantajos a semnat si in interesul cui, vor lamuri procurorii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE