Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Detalii despre înmormântarea lui Dan Condrea

Postat la: 25.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proprietarul Hexi Pharma - compania implicată în cel mai mare scandal din sistemul sanitar - va fi înmormântat, astăzi, în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, din Bucureşti.

Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, trupul lui Condrea urmând să fie depus în acelaşi loc unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui. Cadavrul patronului Hexi Pharma, mort într-un accident rutier la începutul săptămânii, a fost ridicat ieri de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" de angajaţii unei firme de pompe funebre. Niciun membru al familiei nu a fost prezent.

Partenera şi apropiaţii l-au aşteptat direct la cimitirului Sfânta Vineri din Bucureşti. Înmormântarea acestuia vine la o zi după ce procurorii au anunţat că Dan Condrea ar fi prejudiciat statul cu 51 de milioane de elei, prin vânzarea de dezinfectanţi diluaţi. Ancheta în cazul Hexi Pharma continuă, mai mulţi angajaţi fiind în atenţia procurorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE