Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorii "Apelor Române", în campanie electorală pentru Tăriceanu și Grațiela Gavrilescu

Postat la: 23.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Debarcarea de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Palmer Pasca, a lui Victor Sandu din fruntea Administratiei Nationale Apele Romane (ANAR) tulburat rau apele in barca ALDE carmuita de Calin Popescu Tariceanu.

Astfel, fostul ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, care candideaza de la ALDE pentru Primaria Municipiului Ploiesti s-a trezit ca nu mai are sprijinul logistic al ANAR in campania electorala. Insa, a primit un sprijin nesperat de la doi oamenii de incredere a lui Tariceanu aflati in bordul ANAR. Astfel, directorul Departamentului Managementul Resurselor de Ape, Dragos Cazan, care a fost vreo trei luni chiar director ANAR impus Gratiela Gavrilescu, si-a luat concediu de odihna ca sa participe la campania electorala a fostului ministru la Ploiesti. Dar, directorul general adjunct al ANAR, Gheorghe Constantin Rusu, este implicat in actiuni indirecte cu miza electorala uriasa pentru Tariceanu si, ca atare, acesta nu este strain de scandalul plajelor de pe Litoral.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE