Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Greva pe Aeroportul Otopeni. Cursele aeriene decalate

Postat la: 18.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Greva pe Aeroportul Otopeni, vineri timp de doua, in intervalul 13.00 - 15.00. Angajatii unei firme care se ocupa de imbarcarea pasagerilor, transportul bagajelor si curatenie isi vor suspenda activitatea. Din aceasta cauza cursele aeriene ar putea avea intarzieri chiar si de doua ore.

Actiunea de protest vine dupa ce sindicatul firmei de handling a castigta in instanta dreptul de a protesta. In luna ianuarie, instanta a suspendat greva pentru ca reprezentantii companiei au sustinut ca nu este legala. Tribunalul Ilfov a dat insa castig de cauza angajatilor, iar Curtea de Apel a mentinut decizia. Astfel, vineri intre orele 13 si 15 cursele ar putea avea intarzieri si de pana la doua ore, anunta reprezentantii Aeroportului Otopeni, potrivit realitatea.net.

Personalul se plange ca nu sunt suficienti angajati pentru munca prestata si ca nu mai au timp de odihna sau de activitati familiale. De asemenea, angajatii firmei de asistenta a aeronavelor si pasagerilor reclama faptul ca nu li se asigura transportul spre si dinspre locul de munca, respectiv aeroportul Henri Coanda (Otopeni), si nici decontarea acestuia, in conditiile in care turele de lucru incep in cursul noptii. La toate aceste probleme, spun ei, se adauga salariile mici, necorelate cu volumul de munca si cu responsabilitatea celor care lucreaza in domeniul aviatiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE