Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul țigănesc: Vezi in ce semn esti nascut si ce inseamna

Postat la: 30.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apărut în Evul Mediu, la fel ca și cel european, zodiacul țigănesc are 12 semne. Acesta este un ghid spiritual pentru cei care doresc să-și cunoască sensibilitățile și punctele forte.

Cupă (21 ianuarie - 19 februarie)

Cupa este semn al uniunii și al fexibilității, deoarece orice lichid turnat în ea ia forma acesteia. Potrivit legendelor țigănești, mireasa și mirele beau din același pahar, sugerând legătura strânsă dintre ei și acceptarea unui destin comun. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt creativi, onești, inteligenți și mereu cu zâmbetul pe buze. Ei visează la o mare iubire și le place să fie înconjurați de oameni cu care sunt pe aceeași lungime de unde.

Capelă (20 februarie - 20 martie)

Cei născuți sub acest semn iubesc intens, cu pasiune și sunt firi foarte sensibile. Persoane emoționate, ele mizează pe intuiție și trăiri persoanale. Cei născuți sub acest semn știu când să iubească din toate inima și mai ales pe cine. În fața celorlați, sunt calmi și pacifiști, controlând orice situație.

Pumnal (21 martie - 20 aprilie)

Obiect al războiului, pumnalul sugerează de asemenea onoarea unei victorii. La început, potrivit legendelor țigănești, pumnalul era folosit de nomazi pentru a-și croi loc în vegetația înaltă. De aceea, pumnalul este considerat deschizător de drumuri. Cei care sunt născuți în această perioadă le place competiția, succesul, sunt impulsivi și-și pierd repede răbdarea, însă dacă învață să se controleze, pot să ajungă în poziții de conducere.

Coroană (1 aprilie - 20 mai)

Coroana este asociată cu ideea de aur, strălucire, nobilime și putere. Sugerează de asemenea iubirea pură și valoarea. Cei născuți sub semnul Coroanei sunt oameni atrași de tot ce ține de un trai mai bun, confort și lux. Sunt hotărâți să obțină ce vor cu orice preț și perseverenți, motiv pentru care au numeroși dușmani. Le place să se relaxeze, dar fac asta numai după ce obțin ce vor. Până atunci, muncesc pe brânci.

Sfeșnic (21 mai - 20 iunie)

Sfeșnicul este prezentat ca un îndrmător în legendele țigănești. Persoanele născute sub acest semn caută să cunoască mereu adevărul, să dobândească cât mai multe cunoștințe. Totodată, sunt foarte comunicativi, își fac prieteni cu multă ușurință. Curioși din fire și dornici de a cunoaște cât mai multe, le place să învețe și să-i învețe și pe ceilalți.

Roată (21 iunie - 21 iulie)

Roata este asociată cu Luna, emoțiile, instabilitate și maternitate. Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, înseamnă că ești impulsiv și emotiv, cei din jur reușind să te rănească cu ușurință. Deseori, te confrunți cu emoții dintre cele mai diverse, trecând ușor de la fericire la tristețe. De regulă, ești o persoană pacifistă, dar îți ieși cu ușurință din minți, când ceva nu-ți iese așa cum ai visat.

Stea (22 iulie - 22 august)

Steaua țigănească are 6 vârfuri, formată din două triunghiuri echilaterale, ce simbolizează cerul și pământul, ce este sus și ce este jos, succesul și liniștea sufletească. Nativii născuți sub această pecete astrologică s-au născut ca să strălucească și ca să fie în centrul atenției. Sunt pozitivi și optimiști mereu, vor să fie cei mai buni în ce fac și respectați de ceilalți.

Clopot (23 august- 22 septembrie)

Acest semn este asociat cu timpul și punctualitatea, disciplină și voință. Copotul se învârte în jurul ideii de perfecțiune. Nativii acestui semn sunt eficienți, organizați și s capabili să-și asume roluri importante în societate. În același timp, ei sunt foarte atenți la detalii. Le place să-și trăiască viața, dar sub propriile reguli, și tind să ceară foarte mult de la cei din jur.

Monedă (23 septembrie - 22 octombrie)

Moneda are două fețe, ce simbolizează psihicul, situația materială și cea spirituală. De asemenea, moneda este asociată cu ideea justiției. Persoanele născute sub această pecete astrologică sunt simpatice, au charismă și talente. Își mărturisesc trăirile și le place să-i ajute pe ceilalți, motiv pentru care au foarte mulți prieteni. Totodată, sunt maești ai negocierilor.

Cuțit (23 octombrie - 21 noimbrie)

În cultura țigănească, cuțitul este asociat cu maturitatea, puterea, dar și cu viața și moartea. Ținând pâine și cuțit în mâini înseamnă că ai în mâini viața și supraviețuirea. Cei născuți sub acest semn au un temperament aprig, se ghidează în viață după propriile reguli și nu se lasă până nu obțin ce vor. În jurul lor plutește o aură misterioasă. Sunt persoane care își urmăresc instinctul și iau decizii fără să stea mult pe gânduri.

Topor (22 noiembrie - 21 decembrie)

Toporul este un simbol al libertății, al trecerii peste obstacole. Nativii acestui semn sunt aventuroși și libertini. Iubesc provocările și liberatatea mai mult decât orice altceva în viață. Curajoși, ei se pot adapta oricăror situații. Au tendința de a-și risipi energia pe lucruri fără valoarea și nu fac niciodată ceva ce nu doresc.

Potcoavă (22 decembrie - 20 ianuarie)

Potcoava este considerată semn al norocului și al șansei, un puternic talisman care atrage binele și menit să țină la distanță forțele necurate. Surprinzător sau nu, potcoava este asociată cu ideea de efort, muncă, activitate, nu doar noroc. Nativii născuți sub această pecete astrologică sunt muncitori, ambițioși și vor să aibă succes în viață. Totodată, ei sunt familiști convinși.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE