Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Munteanu isi lanseaza partidul pentru alegerile parlamentare

Postat la: 09.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Munteanu, fostul lider al studenților din Piața Universității, in plina ascensiune de popularitate dupa ce PNL a gafat in episodul "Primaria Capitalei", revine in forta pe scena politică și lansează oficial Partidul "Alianța Noastră". Evenimentul va avea loc miercuri, 10 august, de la ora 17.00 si va fi transmis in direct pe on-line.

Marian Munteanu a explicat că aceasta nu este chiar o lansare în sensul clasic, ci mai degrabă anunțul că formațiunea politică Alianța Noastră funcționează legal, cu toate procedurile juridice îndeplinite, partidul fiind inscris, oficial, prin decizie judecatoreasca, de luni. "La momentul acesta avem organizații în 30 de județe din țară și foarte mulți oameni au venit alături de noi. Vă garantez că până la finalul lunii septembrie vom avea organizații în toate județele din țară și ne pregătim serios de alegeri", a precizat Munteanu.

"Veți vedea mâine oamenii care au venit alături de noi. Sunt nume grele, veți avea surprize frumoase. Sunt oameni de valoare, care înseamnă ceva pentru domeniul în care activează. Noi acum declanșăm partea de operațiune politică pentru că anumiți oameni, care ne împărtășesc valorile, dar care nu doresc să fie militanți politici vor rămâne în zona civilă (...) Noi avem ușile deschise pentru orice om patriot din această țară, atâta timp cât nu este compromis politic", a mai explicat Munteanu. Cât despre obiectivul politic al partidului la parlamentare, acesta a precizat: "Dorim să fim un partid important atât în ecuația parlamentară, cât și pentru ecuația guvernamentală. Noi ne dorim un scor de 8-10-12% și după cum îi cunosc pe oamenii din această țară, mulți vor veni alături de noi".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE