Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nesimțire fără limite marca „Uța" Lipă: Dupa ce s-a dus cu toată familia la Rio, dă lecții de moralitate și performanță sportivă

Postat la: 23.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă a adresat, luni, un mesaj prin care i-a felicitat pe toți sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Rio merită respectul nostru, alături de echipa care a contribuit la succesul acestora, la cea mai importantă competiție sportivă din lume. Îi felicit și îi asigur de întregul sprijin pe care ministerul îl poate oferi pentru continuarea drumului lor către marea performanță", afirmă Lipă. Mai mult, ministrul se arată însă dezamăgit de faptul că rezultatele nu sunt pe măsura investițiilor "fără precedent" din sportul românesc în acest an. "Din păcate, așteptările noastre, deși au fost mari, pe măsura investițiilor fără precedent din acest an, s-au dovedit a fi mai puțin confirmate de rezultatele finale. Așa cum am mai spus, înaintea Jocurilor Olimpice, este esențial să fim alături de sportivii care fac sau își doresc să facă înaltă performanță, dar mai ales să creăm cadrul pentru întregul sistem sportiv, inclusiv pentru cel de masă, incluzând și componenta educațională", a subliniat Lipă, cvintuplă campioană olimpică la canotaj.

"Am încredere că responsabilii implicați în elaborarea noii Legi a Educației Fizice și Sportului vor înțelege importanța momentului delicat în care se află sportul românesc și vor oferi noul cadru de care sportul are nevoie", a mai declarat ministrul Tineretului și Sportului. Insa, Elisabeta „Uta" Lipa uita ca in urma cu cateva zile a dat o declaratie halucinanta pentru care orice premier responsabil si cu bun simt ar fi demis-o imediat. „Eu am doar opt luni de mandat. Nu încercaţi să mă învinovăţiţi pe mine pentru ce nu au făcut alţii până acum. Participarea la Jocurile Olimpice stă sub directul patronaj al COSR. Eu, ca ministru, le-am dat tuturor şi pe nas, şi pe gură pentru a face performanţă. Federaţiile au primit finanţare pentru marea performanţă", a reacţionat „Uța" Lipă la Dolce Sport după ce i se ceruse demisia pentru rezultatele modeste de la Jocurile Olimpice de vară.

Cum adică le-a „dat tuturor şi pe nas, şi pe gură pentru a face performanţă"? A dat din banii ei? A venit cu bani de acasă? Cât tupeu și nesimțire să ai ca să debitezi o asemenea aberație mai ales ca din 2009 este si vicepresedinte al COSR, iar Federatia Romana de Canotaj pe care o conduce a obtinut cea mai slaba performanta din ultimii 40 de ani. De asemenea, „Uta" Lipa uita ca si la Jocurile Olimpice de vara de la Londra si la cele de la Rio de Janeiro a mers cu sotul si fiul lor. De ce oare? Ce performante au avut sotul si fiul „Utei" Lipa pentru sportul romanesc ca sa fie la aceste competitii? România a participat cu 96 sportivi și 7 rezerve, dar si 94 de tehnicieni si bagatori de seama la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în perioada 5-21 august, și a cucerit cinci medalii, una de aur, una de argint și trei de bronz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE