Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie, de origine germană, arestată în Turcia pentru implicare în tentativa de lovitură de stat

Postat la: 06.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile de la Ankara au arestat o femeie de naţionalitate germană sub acuzaţia de implicare în tentativa de lovitură de stat din 15 iulie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung.

Femeia este acuzată de legături cu mişcarea clericului musulman Fethullah Gülen, adversarul preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, acuzat că s-ar afla în spatele tentativei de lovitură de stat.

Mai mult, informația a fost confirmată și de surse guvernamentale citate de postul ARD, Ambasada Germaniei din Ankara precizând că ţine legătura cu familia suspectei aflate în detenţie şi încearcă să afle clarificări.

Formaţiunea germană Die Linke (de opoziţie) i-a cerut cancelarului Angela Merkel să ia imediat legătura cu preşedintele Recep Tayyip Erdogan pentru a obţine eliberarea cetăţeanului german.

Circa 60.000 de persoane au fost arestate sau destituite din funcţii în cadrul măsurilor de reprimare luate de Administraţia Recep Tayyip Erdogan după tentativa de lovitură de stat din Turcia din 15 iulie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE