Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şofer oprit cu focuri de armă după ce a livrat pizza beat la secţia de poliţie

Postat la: 18.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul de 38 de ani, angajat al unei pizzerii din Timişoara, a livrat astăzi mâncare în tot orașul, deși era beat. Șoferului i s-a ănfundat după ce, după prânz, a avut de onorat o comandă chiar la Secţia 2 de Poliţie din municipiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, unul dintre poliţiştii Secţiei 2 Timişoara şi-a dat seama că bărbatul mirosea a alcool şi era în evidentă stare de ebrietate.

Când şoferul s-a urcat în maşină, poliţiştii l-au oprit şi l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,13 miligrame alcool pur în aerul expirat. Conform surselor citate, şoferul pizzeriei a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar la întoarcere, bărbatul a reuşit să sară din mers din maşina poliţiei şi a luat-o la fugă. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă în aer pentru a-l prinde. Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE