Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olguţa Vasilescu, urmărită penal din nou pentru spălare de bani

Postat la: 30.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii Secției de combatere a corupției din cadrul DNA au dispus, luni, punerea în mișcare a acțiunii penale față de primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, pentru săvârșirea unei noi infracțiuni de spălare a banilor.

Potrivit unui comunicat al DNA, în același dosar s-a mai început urmărirea penală față de Radu Cosmin Preda, administrator public al Craiovei, sub aspectul săvârșirii unei noi infracțiuni de instigare la spălare de bani, precum și față de Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociații non-profit, pentru o nouă infracțiune de spălare a banilor.

"În dosarul respectiv, cei trei inculpați mai sunt acuzați pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (4 infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infracțiuni) și spălare de bani (Vasilescu Lia Olguța), două infracțiuni de complicitate la luare de mită (Preda Radu Cosmin) și patru infracțiuni de complicitate la luare de mită (Popescu Elena Daniela)", se precizează în comunicat.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE