Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Oprișan suspectat că a vândut meciul pentru primăria Focșani

Postat la: 08.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul PNL la primăria municipiului Focșani este un anume Ion Ștefan, fost membru PDL, afacerist în industria maselor plastice, cunoscut în orașul Focșani mai ales pentru faptul că este ginerele fostului primar al orașului între anii 1992-2000, Nicolae Lățcan.

Ștefan împreună cu fratele său Cornel sunt patronii și administratorii a patru sereleuri printre care și BalcanicProd ce se ocupă cu producția de mase plastice. Firmă ce a avut un profit în ultimul an, de 800 de mii de euro bani obținuți în mare parte din contracte cu statul. Ca să arate ce bun contribuabil este la bugetul Vrancei, Ștefan și-a înscris principala firmă a sa BALCANIC BOPP SRL la Tulcea și plătește impozite și taxe jud. Tulcea. Cu un asemenea background Ștefan a ajuns la concluzia că ar fi nimerit s-o ia pe urmele socrului său Lățcan și să candideze la primăria Focșaniului.

Cina cea de Taină?

Înainte de începerea actualei campanii electorale Ștefan a invitat câțiva dintre prietenii politici din PNL la vila sa din com. Milcovul. Aici la o așa-zisă "cină de taină", Ștefan alintat de amici cu numele "Ionuț-prințul de PLM" (n.n. PLM = polimeri), i-a anunțat pe cei prezenți că va fi cu siguranță viitorul primar al Focșaniului.

"Ascultați ce vă zic: am dat la pace cu Oprișan și mi-a promis că voi fi noul primar! M-a asigurat că PSD-ul v-a băga la înaintare unul ce trebuie aruncat la hingheri (n.n. - candidatul PSD Cristi Misăilă). Vă spun, m-a costat dar merită! Și m-a costat mult, că a trebuit să blătuiesc și presa online din Vrancea. Cel mai mult m-a costat băutura pentru băieți! (n.n. -râde copios acompaniat de aplaudaci)".

Interesant este faptul că în susținerea afirmațiilor sale candidatul PNL a adus argumentul, pe care el îl crede, suprem: "Nu vedeți că în Monitorul de Vrancea (n.n-ziarul de casă al lui Oprișan) nu apare nici un rând despre candidatul PSD?" La o așa ditirmbă cei prezenți au băut satisfăcuți adălmașul învingătorului în alegeri "Ionuț-prinț-de-PLM" viitor primar. Apoi l-au felicitat și se pregătesc cu mare fast pentru încoronarea sa. În tabăra PSD nu a putut fi contactat nimeni pentru a-și exprima opinia. Oprișan s-ar fi exprimat în anumite cercuri de prieteni că "nu mai vrea probleme cu DNA-ul".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE