Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pentru Sorin Blejnar s-au cerut 15 ani de închisoare pentru evaziune fiscală

Postat la: 10.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații de la Curtea de Apel Bucureşti au terminat de judecat astăzi dosarul în care este inculpat Sorin Blejnar, urmând ca sentinţa să fie dată pe 25 mai. În cadrul dezbaterilor din sala de judecată, procurorul de şedinţă a solicitat judecătorilor pedepse maxime cu închisoarea pentru toţi inculpaţii din acest dosar, iar în cazul lui Blejnar pedeapsa cerută se ridică la 15 ani.

Sorin Blejnar şi soţii Radu şi Diana Nemeş au fost trimiși în judecată de DNA în iulie 2014, pentru complicitate la evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracțional organizat, prejudiciul în acest caz fiind de 56 milioane euro. Potrivit DNA, în perioada 2011 - 2012, Radu şi Diana Nemeş, George Guliu, Dumitru Chirvăsitu, Mihai Buliga, Andrei Jugănaru, Dumitru Preda, Ioan Ovidiu Moldovan şi Pavel Ghişe au constituit un grup infracţional organizat în scopul săvârşirii de infracţiuni de evaziune fiscală prin sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale aferente unor tranzacţii cu aproximativ 90.000 de tone de motorină comercializate sub aparenţa unor produse petroliere inferioare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE