Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta: Klaus Iohannis a vrut să scape de Tăriceanu cât mai repede

Postat la: 24.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Victor Ponta spune despre preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, urmărit penal de DNA, că se înscrie în lista celor de care Klaus Iohannis a "vrut să scape cât mai repede".

"Deci lista celor de care Dl Iohannis a vrut sa scape cat mai repede ca sa nu mai conteze propria sa incompetenta : Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu si acum Calin Popescu Tariceanu din politica / Tiberiu Nitu, Alina Bica , Horia Georgescu - din institutii ( George Maior a avut abilitatea sa plece la timp)! Sau poate si Dan Condrea?!?! Pe cine mai are Dl Iohannis pe lista ca sa stim cine se pregateste de audieri ? Ps - si sigur ca acum asteptam sa iasa Dl Iohannis sa ceara demisia lui Tariceanu / daca fura niste case cu acte false putea sa ramana in functie, asa nici vorba !", a reacţionat Ponta pe Facebook.

Tăriceanu este urmărit penal de DNA Brasov pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului în cazul retrocedării unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE