Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta la razboi: Dacă Dragnea nu câştigă alegerile, vedem pe cine punem în fruntea PSD

Postat la: 06.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, că dacă Liviu Dragnea va câştiga alegerile, ar trebui să rămână în continuare la conducerea PSD, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci "toţi ceilalţi trebuie să se gândească pe cine pun în fruntea partidului".

„Dacă domnul Dragnea va câştiga alegerile, trebuie să rămână în continuare (la conducerea partidului, n.r.) să le câştige şi pe cele parlamentare, dacă nu le câştigă, atunci, cu mine, cu toţi ceilalţi, ne gândim pe cine să punem în fruntea partidului, nu pe mine, care să câştige alegerile parlamentare", a declarat Victor Ponta, la Craiova.

Întrebat care e ţinta PSD pentru alegerile locale, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a evitat să dea un procent. "Cred că o să câştigăm aceste alegeri locale, este foarte greu de dat un răspuns ca şi procent. Dar cred că vom avea un vot politic consistent care se va vedea în consiliile judeţene şi în cele locale. Cred că vom avea un număr de primari mai mare decât avem acum şi cred că vom avea şi ceva municipii importante în plus faţă de ce avem acum", a declarat Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE