Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele de Paște sunt secrete de serviciu la Ministerul Transporturilor

Postat la: 04.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu aproape o saptamana inainte de sarbatorile pascale, ZIUAnews a solicitat conducerii Ministerului Transporturilor care este cuantumul total al primei, în bani sau tichete valorice, destinată sărbătorilor pascale din 2016, atât pentru personalul din structura centrală a Ministerului Transporturilor, dar și pentru angajații de la un numar de 17 entitați unități aflate în subordinea/autoritatea Ministerului Transporturilor.

Insa, conducerea Ministerului Transporturilor a aruncat la cos solicitarea ZIUAnews, pasand raspunsul catre cele 17 unitati aflate în subordinea/autoritatea Ministerului Transporturilor, desi adresa ZIUAnews viza un raspuns clar din partea ministerului condus de Dan Costescu, tehnocratul impus de PDL in fruntea acestei institutii. Singura entitate care a raspuns la solicitarea adresata Ministerului Transporturilor de ZIUAnews a fost APDM Galati care a cordat celor 151 de angajati suma de 250 de lei brut.

In rest, conducerea Ministerului Transporturilor si cele 16 unitati aflate în subordinea/autoritatea Ministerului Transporturilor-Compania Nationala "Aeroporturi Bucuresti " S.A, Regia Autonoma "Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA", Regia Autonoma "Autoritatea Aeronautica Civila Romana" - RA, S.C. "Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane - TAROM" - S.A, Compania Nationala de Cai Ferate CFR - S.A., Societatea Natională de transport Feroviar de Marfă "CFR Marfa" - S.A, Societatea Natională de Transport Feroviar de Călători "CFR Calatori" - S.A, Societatea Comercială de Transport cu Metroul Bucureşti "METROREX" - S.A, Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime Constanta" S.A, Compania Nationala "Administratia Canalelor Navigabile" S.A. Constanta, Regia Autonoma "Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati" - RA, Compania Nationala "Administratia Porturilor Dunarii Fluviale" S.A. - Giurgiu, Autoritatea Rutiera Romana, Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, Regia Autonoma "Registrul Auto Roman" - RAR și Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - CNADNR- au refuzat sa raspunda la solicitarea ZIUAnews.

De fapt, conducerea Ministerului Transporturilor si-a facut un obicei in a raspunde la solicitari in baza legii 544/2001 doar cand are chef sau sa paseze raspunsul catre unitatile aflate in subordinea/autoritatea Ministerului Transporturilor. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, cuantumul total al primei, în bani sau tichete valorice, destinată sărbătorilor pascale din 2016 a depasit si 1.000 de lei net, adica mai mult decat un salariu minin pe economie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE