Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Băsescu nu bea diluat! "Ce sa fac, sa gust antisepticele sa vad daca-s bune?!"

Postat la: 24.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat marți dimineață la Tribunalul București, într-un dosar vizând retrocedări de terenuri. Este vorba de un dosar în care vicepreședintele Uniunii Arabilor din România, Cătălin Năstase, ar fi făcut o plângere în anul 2014, la DNA, împortiva lui Băsescu și a altor funcționari publici din Primăria Capitalei, acuzându-i că în perioada când fostul președinte a fost primar general ar fi fost implicat în afaceri imobiliare ilegale.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, la ieșire din Tribunalul București, că el nu a pierdut niciun proces de restituire și nu îl va pierde nici pe acesta. Întrebat de scandalul Hexi Pharma, în condițiile în care s-au folosit dezinfectanți diluați pe serviciul de ambulanță încă de când era președintele țării, Traian Băsescu a răspuns:

"Și ce trebuie sa fac eu? Sa gust antisepticele ca să văd că sunt bune?, a declarat Traian Băsescu. Despre cazul morții lui Dan Condrea, Băsescu este de părere că a fost un accident.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE