Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel puţin 12 morţi şi 48 de răniţi după atacul terorist cu camion în Berlin, revendicat de ISIS

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puţin 12 persoane au decedat, iar alte 48 au fost rănite, dintre care unele au suferit răni grave, după ce un camion înmatriculat în Polonia a lovit un grup de oameni, la un târg de Crăciun din Berlin, a anunţat Poliţia, scrie The Associated Press.

După atac, poliţişti înarmaţi au împânzit zona, iar autorităţile au cerut populaţiei să stea departe de zona unde a avut loc atacul pentru a nu stânjeni activitatea echipajelor de salvare. Bilanţul anterior al atacului era de nouă morţi şi 50 de răniţi.

Circumstanţele incidentului cu camionul produs luni seară la Berlin rămân neclare, iar autorităţile nu au stabilit încă dacă a fost un accident sau un atac terorist, relatează site-ul agenţiei Reuters. "Derularea evenimentelor indică fie un accident, fie un atac", a declarat ministrul de Interne al landului Berlin, Andreas Geisel. Atentatul a fost revendicat de ISIS la cateva ore de la producere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE