Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fox News îşi retrage ştirea despre Hillary Clinton şi serviciile străine

Postat la: 05.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La aproape 24 de ore după ce a anunţat că adresa de mail de pe un server privat a lui Hillary Clinton ar fi fost interceptată de cinci servicii de informaţii externe, postul american Foy News revine. Moderatorul Bret Baier şi-a prezentat scuze pentru afirmaţiile făcute, scrie The Washington Post.

Baier spune că, după ce a verificat informaţia cu sursele sale, a descoperit că nu există nicio dovadă care să-i susţină afirmaţiile din ziua precedentă. Joi, moderatorul Fox News afirmase că autorităţile americane admit că sunt 99% şanse ca acest lucru să se fi întâmplat. Mai exact, că folosirea unui server privat de către Hillary Clinton a dat posibilitatea ca mail-urile sale să poată fi interceptate de 5 servicii de informaţii străine. În emisiunea sa, „Special Report", Bret Baier lăsase de înţeles că sursa informaţiilor ar fi FBI.

O zi mai târziu, acesta spune că a fost indus în eroare de o sursă care a afirmat că ar avea informaţii din interiorul Biroului. „A fost o greşeală. Şi îmi pare rău pentru aceasta. Ar fi trebui să spun că (FBI - n.r.) continuă să investigheze acest caz", a declarat Bret Baier.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE