Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hilarry Clinton, audiată de FBI

Postat la: 03.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hillary Clinton a fost audiată sâmbătă de poliția federală americană (FBI) în legătură cu utilizarea unui cont de e-mail și a unui server private pe când conducea diplomația americană, pentru care s-a deschis o anchetă.

Hillary Clinton "a depus mărturie în această dimineață (sâmbătă) cu privire la utilizarea e-mailurilor sale pe când era secretar de stat", a declarat purtătorul său de cuvânt Nick Merrill, precizând că ea a fost "încântată să poată ajuta Ministerul de Justiție pentru ca această anchetă să ajungă la final", informează Agerpres.

Hillary Clinton se află în centrul unui scandal după ce anul trecut s-a aflat că a utilizat un cont privat de e-mail și un server privat pe când conducea Departamentul de Stat (2009-2013). Dezvăluirile i-au adus actualei candidate la nominalizarea democrată critici vehemente din partea adversarilor republicani, iar Biroul Federal de Investigații (FBI) a deschis o anchetă. Utilizarea unui cont privat în scopuri profesionale este interzisă de administrația americană, iar adversarii republicani o acuză pe Clinton că, prin nefolosirea conturilor oficiale și a serverelor securizate, a pus în pericol securitatea națională, dar și că a vrut să ascundă anumite lucruri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE