Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O maimuță a declanșat un masacru. Cel puțin 20 de oameni au murit in Libia

Postat la: 21.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puțin 20 de oameni au murit și 50 au fost răniți în ciocnirile dintre două triburi rivale în Libia. Măcelul a fost declanșat de o maimuță aruncată de una dintre grupări asupra unei eleve.

Violenţele au izbucnit între două triburi, după ce trei tineri au aruncat o maimuţă de companie pe o elevă. Animalul a fost aruncat de cei din tribul Gaddadfa, iar rivalii din tribul Awlad Suleiman s-au răzbunat rapid: au ucis trei oameni şi maimuţa. A existat o escaladare în a doua şi a treia zi a ciocnirilor, cu utilizare de tancuri, mortare şi alte arme grele, a declarat un localnic.

Ca şi în alte părţi din Libia, oraşul Sabha a fost afectat în mod periodic de conflictul pornit de revolta care l-a răsturnat pe Muammar Gaddafi în urmă cu cinci ani, când ţara s-a rupt în facţiuni aflate în conflict. Pe parcursul ultimelor confruntări, care au avut loc în centrul oraşului, încercările iniţiale ale liderilor tribali de a calma lupta şi de a asigura o încetare a focului, astfel încât corpurile să fie recuperate, au eşuat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE