Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Obama spulberă mitul ''Michelle 2020'': Nu va candida niciodată!

Postat la: 30.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Barack Obama, preşedintele Statelor Unite, confruntat cu zvonurile persistente, a afirmat că prima doamnă a Americii nu va candida niciodată la preşedinţie.

După victoria surprinzătoare a lui Donald Trump la alegerile din 8 noiembrie în confruntarea cu candidata democrată, Hillary Clinton, internauţii au început să ceară candidatura primei doamne din partea democraţilor la alegerile din 2020.

"Michelle nu va candida niciodată", a afirmat Barack Obama într-un interviu acordat revistei Rolling Stone. ''Este cea mai dulce persoană pe care o cunosc. Are o complicitate incredibilă în ceea ce-i priveşte pe americani. Dar, exact cum am spus-o şi în glumă, este prea sensibilă pentru a-şi dori să se lanseze în politică", a spus preşedintele.

Determinarea lui Michelle Obama, discursurile sale şi felul în care a denunţat misoginismul lui Donald Trump au marcat destule spirite printre americani, astfel că Prima Doamnă a SUA are o cotă de popularitate foarte înaltă în momentul de faţă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE