Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oficiali americani: Putin este personal implicat în atacurile cibernetice asupra alegerilor americane

Postat la: 15.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oficiali americani ai serviciilor secrete consideră că preşedintele Vladimir Putin a fost implicat personal în campania rusă, aflată sub acoperire, de intervenire în cadrul alegerilor din SUA, a declarat un oficial.

Doi oficiali americani cu acces direct la date secrete au declarat că noi informaţii arată că Vladimir Putin a controlat personal modul în care materialele obţinute prin atacuri cibernetice au fost făcute publice şi utilizate. Informaţiile provin din surse diplomatice şi din partea spionilor care lucrează pentru aliaţii SUA.

Obiectivele lui Vladimir Putin au avut în vedere mai multe aspecte. Ceea ce a început ca o "răzbunare" împotriva lui Hillary Clinton s-a transformat într-un efort de a prezenta corupţia din politica americană şi de a separa principalii aliaţi prin creearea imaginii că (alte state) nu mai pot avea încredere că SUA mai este un lider global credibil, a adăugat oficialul american.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE