Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SONDAJ: Hillary Clinton şi Donald Trump, la egalitate în preferinţele de vot

Postat la: 24.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidaţii democrat şi republican la funcţia de preşedinte al SUA, Hillary Clinton şi Donald Trump, sunt la egalitate în prefereinţele de vot, relevă un sondaj de opinie publicat luni.

Donald Trump şi Hillary Clinton sunt la egalitate, cu 41% din preferinţele de vot, conform unui sondaj de opinie efectuat de Investor's Business Daily / TechnoMetrica Market Intelligence. Candidatul Partidului Libertarian, Gary Johnson, este creditat cu 8%, iar Jill Stein, de la Partidul Verzilor, cu 3%.

Rezultatele difuzate de cele două institute de sondare a opiniei publice au fost considerate cele mai precise în scrutinul din anul 2012. Sondajul a fost efectuat în perioada 18-23 octombrie, pe un eşantion de 815 alegători, la nivel naţional. Marja de eroare a sondajului este de plus / minus 3,6%. Conform mediei sondajelor, efectuată de Institutul RealClearPolitics, Hillary Clinton are un avans de 6% comparativ cu Donald Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE