Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Statul Islamic a publicat o înregistrare video în care doi militari turci sunt arşi de vii

Postat la: 23.12.2016 - 08:24 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gruparea Statul Islamic a difuzat joi pe site-uri jihadiste o înregistrare video în care doi militari turci sunt arşi de vii şi revendică acest act, în contextul în care forţele Ankarei luptă împotriva Statului Islamic şi înregistrează pierderi grele. În aceste imagini violente apar cei doi bărbaţi în uniformă, închişi într-o cuşcă din care sunt scoşi înainte să fie arşi de vii.

Armata turcă a anunţat luna trecută că a pierdut orice contact cu doi dintre militarii ei în Siria, a căror răpire este revendicată anterior de Statul Islamic prin agenţia de presă Amaq, care-i este afiliată. Statul Islamic afirmă că înregistrarea video prezintă o operaţiune de-a sa siriană şi că în ea apar cei doi militari răpiţi în noiembrie, relatează BBC. Această crimă reprezintă o răzbunare faţă de faptul că turcii ucid musulmani, afirmă gruparea jihadistă.

Turcia luptă împotriva Statului Islamic atât cu forţe terestre, cât şi cu forţe aeriene. BBC scrie că nu a putut verifica informaţiile în mod independent. De asemenea, autorităţile turce nu au comentat cu privire la înregistrare. Statul Islamic a postat înregistrarea video pe un număr de conturi online afiliate şi prin mesaje pe aplicaţia Telegram. Cei doi bărbaţi sunt îmbrăcaţi în ţinute de camuflaj. Ei sunt legaţi la gât şi sunt ţinuţi în lanţuri. După ce sunt scoşi din cuşcă fac declaraţii în faţa camerei de filmat, înainte să fie ucişi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE