Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tentativă de jaf armat la o agenție de turism

Postat la: 03.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un individ înarmat a luat ostatice șapte persoane într-o agenție de turism din Paris. Poliția din Paris este în căutarea unui suspect înarmat care a încercat să jefuiască o agenție de turism din sudul capitalei franceze, a anunțat vineri seara primarul arondismentului 13, Jerome Coumet.

Inițial, poliția a crezut că individul înarmat a luat ostatice în jur de sase persoane, dar când forțele de ordine au pătruns in incinta nu l-au gasit pe suspect, a spus Jerome Coumet reporterilor. "Erau două etaje. Oamenii din clădire erau speriați că atacatorul e înca acolo, dar nu era cazul. Poliția a intervenit și a eliberat toate persoanele", a precizat oficialul.

Un individ înarmat a luat ostatice șapte persoane într-o agenție de turism din Paris, a transmis agenția France Presse, care citează surse din cadrul serviciilor locale de poliție. Din informațiile disponibile până acum reiese că autorul luării de ostatici intenționa să jefuiască agenția situată în zona de sud a capitalei Franței. Forțele speciale din poliția franceză au încercuit zona, iar autoritățile sfătuiesc parizienii să evite zona unde are loc luarea de ostatici - bulevardul Massena din arondismentul 13 al capitalei franceze. De asemenea, mai mulți negociatori se află la fața locului și încearcă să ia legătură cu atacatorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE