Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turcia: Atentat comis de o femeie. Cel puţin doi morţi şi 16 răniţi în urma unei explozii

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puţin doi oameni au fost ucişi şi alţi 16 au fost răniţi într-o explozie produsă joi în parcarea unei clădiri guvernamentale din oraşul Adana, din sudul ţării au anunţat autorităţile.

Atacul cu bombă în care au fost ucişi joi doi oameni în oraşul turc Adana a fost comis, probabil, de militanţi PKK, a declarat ministrul turc al Muncii, Mehmet Muezzinoglu, citat de Reuters. El a precizat că 21 de oameni au fost răniţi, cinci dintre ei grav. Guvernatorul de Adana, Mahmut Demirtas, a declarat pentru agenţia de presă Anadolu că deflagraţia a avut în apropiere de intrarea în biroul său şi a sugerat că ar fi fost un atac sinucigaş comis de o femeie.

Mai multe maşini din parcare au luat foc, iar clădirea guvernamentală a fost avariată, după explozie. Ministrul pentru afaceri UE, Omer Celik, a afirmat că explozia produsă în faţa biroului guvernatorului din Adana a fost un atac terorist. "Teroarea condamnabilă continuă să vizeze poporul nostru", a spus Celik. "Ne vom continua lupta împotriva terorismului până la sfârşit, în numele umanităţii", a adăugat el. Atacul este cel mai recent dintr-o serie de atentate comise de militanţii kurzi din PKK sau de membri organizaţiei Statul Islamic, ce afectează Turcia de peste un an.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE