Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un baietel de 12 ani urma sa detoneze o bomba in Germania

Postat la: 16.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii germani au lansat o ancheta cu privire la descoperirea unei bombe cu cuie, despre care presa a relatat ca urma sa fie detonata, pe 5 decembrie, de un baiat in varsta de 12 ani, la targul de Craciun organizat in orasul Ludwigshafen, din vestul Germaniei, informeaza DPA.

''Nu putem furniza nicio alta informatie ca rezultat al investigatiei'', a spus Stefan Biehl, purtator de cuvant al Procuraturii federale germane. Revista germana Focus, citand surse judiciare si din domeniul securitatii, a relatat vineri ca un baiat de 12 ani incercase sa detoneze bomba la targul de Craciun din Ludwigshafen, oras din landul german Renania-Palatinat.

Baiatul ar fi lasat, pe 5 decembrie, un rucsac care continea bomba intr-un tufis din apropierea sediului primariei din Ludwigshafen, insa incarcatura, descoperita de un trecator, nu a reusit sa explodeze. Focus a mentionat ca autoritatile germane cred ca presupusul atacator este un germano-irakian nascut la Ludwigshafen in 2004, ce are opinii religioase radicale.

Potrivit thelocal.de, intrucat varsta baiatului este mai mica de 13 ani, el nu poate fi judecat pentru o infractiune. El a fost plasat in grija asistentilor sociali pentru minori. Procurorii federali analizeaza, de asemenea, posibilitatea ca tentativa de atentat sa fi fost sustinuta de o retea terorista.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE