Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un cutremur puternic a lovit Japonia inca o data

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea iniţială de 6,1 grade pe scara Richter a avut loc joi dimineaţă în largul coastelor estice ale Japoniei, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

Seismul s-a produs la ora locală 6.23 (miercuri, 23.23, ora României) în Oceanul Pacific, la adâncimea de doar 10 kilometri. Magnitudinea cutremurului a fost revizuită la 5,7 grade. Epicentrul a fost la 37 de kilometri sud-est de oraşul Manie, la 42 de kilometri nord-est de Iwaki şi la 93 de kilometri sud-est de Fukushima.

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,9 s-a înregistrat, marţi dimineaţă (5:59 a.m - ora locală), în apropierea coastei de est a Japoniei, în zona prefecturii Fukushima. Agenția de Meteorologie a Japoniei a emis o alertă de tsunami. Ulterior, un tsunami cu înălţimea de 1,4 metri a lovit coasta în zona portului Sendai, din prefectura Miyagi, a anunţat un purtător de cuvânt al Agenţiei Meteorologice Japoneze, citat de NHK. De asemenea, două persoane au fost rănite uşor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE