Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












150 de români blocați pe Aeroportul din Madrid de cel puțin 12 ore

Postat la: 18.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Probleme pentru 150 de români care trebuiau să se întoarcă în țară cu o cursă aeriană a companiei Tarom. Aceștia sunt blocați în aeroportul din Madrid de cel puțin 12 ore după ce aeronava care trebuia să plece spre România are probleme tehnice.

Neli Ion, o pasageră a zborului spre România ce nu a mai avut loc, a intervenit telefonic pentru B1TV. Aceasta a precizat că "S-a defectat avionul, am stat o oră în avion, bineînțeles a venit cu întârziere la îmbarcare, ne-am îmbarcat la 12:30 și la 13:30 ne-a dat jos și ne-a trimis înapoi în avion să așteptăm informații"

Românca blocată în avion a afirmat că nu i s-a spus cu exactitate ce anume este defect la avion și că din ce a fost informată că avionul va zbura abia la 7:30 dimineața, deși inițial se știa de ore 3. Compania aviatică a asigurat cazare peste noapte la hoteluri și le-a oferit mâncare și băutură în aeroport celor care sunt blocați din cauza defecțiunii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE