Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident grav de microbuz cu 20 raniti, in Hunedoara. Arafat: Am activat planul rosu

Postat la: 06.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

20 persoane necesita ingrijiri medicale dupa ce masinile in care se aflau, respectiv un microbuz care ducea copii la un meci de fotbal si o duba de transport marfa, s-au ciocnit in localitatea hunedoreana Vetel, circulatia fiind blocata.

Potrivit primelor informatii, soferul unuia dintre microbuze este ranit grav. Ranitii au fost transportati la Spitalele din Hunedoara si Deva. ISU Hunedoara a precizat ca unul dintre soferi a ramas incarcerat, serviciile de interventie aflandu-se la locul accidentului.

Raed Arafat a anuntat ca s-a activat planul rosu de interventie, iar un elicopter SMURD a aterizat la locul accidentului, pentru a prelua soferul ranit grav. Pe de alta parte, autoritatile prezinta un bilant diferit al ranitilor, intrucat un reprezentat al Ambulantei a anuntat la Realitatea Tv un bilant de 20 de raniti, in timp ce ISU a precizat ca ar fi vorba de 16 raniti.

Potrivit centrului Infotrafic al Politiei, circulatia rutiera pe DN7 este intrerupta la iesirea din localitatea Vetel catre Ilia, din cauza accidentului. Circulatia este deviata pe ruta ocolitoare Dj 706 Mintia - Ilia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE