Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alina Gorghiu îl vrea pe Lucian Isar în bordul BNR

Postat la: 02.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In ultima perioada de timp, Lucian Isar, soțul co-președintelui Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a postat pe blogul sau o serie de articole critice, mai mult sau mai putin fundamentate, la adresa conducerii Bancii Nationale a Romaniei, cu mentiune directa la guvernatorul Mugur Isarescu.

Dupa ce fostul iubit al Alinei Gorghiu, Bogdan Olteanu, si-a dat demisia din fotoliul de viceguvernator al BNR, PNL a anunta ca ar fi indreptatit sa primeasca acest post prin votul Parlamentului. Insa, acest post este revendicat de catre PNL pentru nimeni altul decat sotul Alinei Gorghiu, controversatul Lucian Isar. Dar impunerea lui Isar in bordul BNR ridica mari semne de intrebare daca tinem cont de faptul ca in anii trecuti el a avut ceva probleme cu jobul sau la o banca, iar Victor Ponta l-a ejectat din Guvern pentru unele aranjamente de culise mai mult sau mai putin legale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE